[SOLVED] Problems with Property

More
15 Nov 2012 22:49 - 20 Nov 2012 15:19 #308 by mido1960
Hello again, I cannot edit or add new properties, strange, when you click on edit, all the info disappears.
If you would like to enter the backend again you can use the same credentials.

Sounds similar to Boris's problem!

Thanks in advance!
Last edit: 20 Nov 2012 15:19 by admin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2012 12:01 #309 by admin
mhm... this is a very weird problem and of course everything is fine on my installation.. -.-

I trid to connect to your site using the info you sent me, but it's not loading.
Is everything alright?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2012 12:31 #310 by mido1960
Yes, everything is alright. Please try now. I keep the site offline because Google keeps on indexing it although it it is "noindex,nofollow". All you needed to do is log in the backend and set "offline" to no.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2012 12:43 #311 by admin
ok found the problem.
Grey fields are required, but you don't get a warning if you don't fill them.
Just be sure to fill everything, however I'll publish a new version soon to fix this issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2012 12:49 #312 by mido1960
Where are these Grey fields???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2012 13:03 #313 by admin
on property edit: they are on the general tab and on location tab (district and town are required, too)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.245 seconds