[SOLVED]A new update is available, please inform..

More
10 Jan 2013 17:17 #578 by admin
mhm... I just checked out your site and it's very weird...

please, can you try to switch off Artio SEF plugin? I think it's causing some troubles...

Please Log in to join the conversation.

More
10 Jan 2013 17:30 #579 by Chabo
Sure, I forgot someone install this plugin.

Please Log in to join the conversation.

More
10 Jan 2013 17:47 #580 by Chabo
Ok, I check everything, I remove every single component, module and plugin. Same issue. You think its because I have a multi-langual website?

Please Log in to join the conversation.

More
10 Jan 2013 17:51 #581 by Chabo
Its english only now. Same issue :)

I give you more access too. but not sure if this is gonna be usefull anyways.

If you cant figure it out, its fine, Ill check this during my weekend.

I appreciated your help a lot. You have a job, its not an emergency right now.

Regards,
Mat

Please Log in to join the conversation.

More
11 Jan 2013 19:33 #582 by Chabo
Just let you know, now its working. Sorry, I'm very busy at the moment too :)

I'm gonna test your software next week probably if I can find the time.

At the moment, it looks good. But im gonna need to change this component for a multilingual component. I let you know If I'm going forward on this project soon.

Special project for my boss, so, its not a Huge priority hehe

Regards,
Mat

Please Log in to join the conversation.

More
14 Jan 2013 10:09 #583 by admin
Hi, I'm just testing it vs a multilanguage installation and everything works fine...
Probably there's something that's conflicting with the route process, can you try it with a fresh install?

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.427 seconds