Trying to install question

More
06 Sep 2012 06:03 #129 by jperkins
Hello,

I have joomla 1.5.22 and JCE editor 1.5.7.7

In the JCE admin area I do not see the J4Schema button as a drag and drop choice. On my Global Configurations I have the editor set to JCE. Not sure what I am doing wrong.

On install I received a: JCE default profile not found. You have to manually the J4Schema button to the toolbar.

Thank you any help would be appreciated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2012 09:43 #130 by admin
Replied by admin on topic Trying to install question
hi, you should go to JCE administration->profiles->(pick the one you're currently using)->features and layout

Here you'll find the J4Schema logo.
I hope this helps

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2013 20:14 #712 by pancho
Replied by pancho on topic Trying to install question
Hello,

I wanted to test this component before to buy the pro version, but i just cant us it, i had exactly the same error that jperkins had.

So i folow your instructions but i cant see the icon, i attach a screenie to let you see.

Can you give me a little help with the j4button?

Greetings

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2013 20:26 #713 by admin
Replied by admin on topic Trying to install question
what's your JCE version?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2013 21:06 #714 by pancho
Replied by pancho on topic Trying to install question
this is:

Component Version 1.5.7.5
Plugin Version 1.5.7.11

Cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2013 21:28 #715 by admin
Replied by admin on topic Trying to install question
upgrade to the latest one, since it's the only we offer support

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.258 seconds