No button appearing in Joomla 1.5

More
29 Oct 2012 21:39 #243 by rud0lph
rud0lph created the topic: No button appearing in Joomla 1.5
I go to J4Schema component and it says "This extension is managed using J4Schema editor plugin"

Don't see plugin and can't find where I'm supposed to get the button I've read about in this forum. Any help is appreciated.

JCE Editor 154
Joomla 1.5.26

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2012 21:47 #244 by admin
admin replied the topic: Re: No button appearing in Joomla 1.5
Just start a new article, and you'll find the J4Schema button on your JCE editor :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2012 12:47 #245 by rud0lph
rud0lph replied the topic: Re: No button appearing in Joomla 1.5
Started new article and still no button in editor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2012 12:59 #246 by admin
admin replied the topic: Re: No button appearing in Joomla 1.5
Is JCE your default editor?
If you go inside JCE configuration, is the button added to the editor (it's a google-like button)?
Which JCE profile are you using (button is automatically added on "default" profile)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2012 13:12 #247 by rud0lph
rud0lph replied the topic: Re: No button appearing in Joomla 1.5
JCE 154 is default editor
Button not added to editor inside JCE configuration.
Not sure where to find "JCE profile".

After installing the J4 Schema component it says the JCE default profile was not found (see attached image).

JCE Editor Install Screen.png

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2012 13:16 #248 by rud0lph
rud0lph replied the topic: Re: No button appearing in Joomla 1.5
Here is screenshot of install screen as jpg since png didn't display in last message.


This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.211 seconds