×

Notice

SMTP connect failed https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting

Type and Attribute list does not appear.

More
16 Apr 2013 22:53 - 16 Apr 2013 22:55 #832 by Silenuviel
Silenuviel created the topic: Type and Attribute list does not appear.
Hello,

I am having trouble viewing the types and attributes lists/trees. Example screen shot is attached. Any help would be appreciated, thanks!

-Sil

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

Last Edit: 16 Apr 2013 22:55 by Silenuviel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2013 20:03 #848 by admin
admin replied the topic: Re: Type and Attribute list does not appear.
do you have installed Akeeba Backup on your site?
which version?
latest akeeba backup is 3.7.6, simply upgrading it to the latest version will solve your issue, since it will install the patched version of FOF library

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Apr 2013 00:12 #852 by Silenuviel
Silenuviel replied the topic: Re: Type and Attribute list does not appear.
Hello,

I have just updated to the latest version, but still no type or attribute list.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2013 14:46 #998 by thatch10
thatch10 replied the topic: Re: Type and Attribute list does not appear.
Did this ever get fixed as I too have the same issue, even after updating to the latest version of Akeeba backup


Thatch

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2013 15:17 #999 by admin
admin replied the topic: Re: Type and Attribute list does not appear.
Actually it was fixed long ago.
Sadly there are a lot of plugins that could conflict with requests.
Could you send me your access details using the contact form?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2013 20:09 #1000 by Silenuviel
Silenuviel replied the topic: Re: Type and Attribute list does not appear.
Hello,

I have not yet been able to resolve this because I don't know how to find out which plugins are conflicting. anyone have any ideas how to figure out what conflicts? I even installed JQuery Easy, which still didn't resolve the library issue.

-S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.200 seconds