Plugin doesn't display on my Joomla 2.5.14 site

More
10 Aug 2013 00:02 - 10 Aug 2013 00:03 #1328 by tabletguy
tabletguy created the topic: Plugin doesn't display on my Joomla 2.5.14 site
I have a Joomla 2.5.14 site where the default ReCaptcha works fine, but Replay Captcha does not. I have everything configured correctly, plugin enabled, all keys entered.

If Replay is selected in Global settings, it just displays a message of "Captcha *" but no image, etc.

I am wondering if you ever tested with a Joomla site that is NOT based on a root directory?

It's the only difference I can think of.

My main site URL is " ahymsin.org/main/ "

I used ahymsin.org/main/book-and-dvd-orders.html for the attached screenshots.



I welcome any instruction on how to debug this.

This message has attachments images.
Please log in or register to see it.

Last Edit: 10 Aug 2013 00:03 by tabletguy. Reason: First attachment didn't appear.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2013 13:10 #1339 by admin
admin replied the topic: Re: Plugin doesn't display on my Joomla 2.5.14 site
Just a question: you're talkign about Replay Captcha, but this is the support forum for PlayThru captcha...

Which one did you install?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2013 18:14 #1343 by tabletguy
tabletguy replied the topic: Re: Plugin doesn't display on my Joomla 2.5.14 site
sorry, I should have said "PlayThru". Somehow my memory got stuck on the word "replay".

I installed plg_captcha_paythru_2.5.2.zip

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.223 seconds