Tracktime Pro

More
29 Aug 2012 18:43 #107 by GillesT
GillesT created the topic: Tracktime Pro
Gilles again,
2 things :
1-
I have created a client usertest and a project site usertest.
Have launched 2 activities one 2h and other 1h30. for that client and that project.
One is billed : yes, other billed : no.
I go to create invoice for that client, that project, state issued, 2 dates etc...
I "add an activity entry" but the window that open don't show the "billed : no" activity either I select client or project or date.
so, something I do wrong?

2-
I try to create an other invoice by "add a custom entry" and look at the screenshot because I think the result would have been : 5740.

Have you sunshine in Italy?
here it is nice!
Gilles

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2012 21:35 #108 by admin
admin replied the topic: Re: Tracktime Pro
Hi,

thanks for reporting it!
We already fixed them, tomorrow we'll release a new version.
stay tuned!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2012 16:43 #126 by GillesT
GillesT replied the topic: Re: Tracktime Pro
Hi,
I have gone again to test Tracktime.
a last small pb to day : I create an invoice and when saving : white page.
Attached to my post : the logs
All the best,
Gilles

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2012 16:58 #127 by admin
admin replied the topic: Re: Tracktime Pro
Hi, we have just released a new version to fix this.
Seems you have been faster than us :)

Sorry for the problem, now everything should be fine.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2012 18:42 #128 by GillesT
GillesT replied the topic: Re: Tracktime Pro
Super!
(in french!!!!!)
I have just created on invoice and perfect.
But : is that important my url in : https?
because :
"preview icon" ok
"create invoice pdf using default template" : open a new white window and nothing.
"cre... choosing a template" : open a new white window and nothing.
And "send the invoice to the customer" don't work.
I have just ask to my sys admin to look again to the log, if that can help you.
Courage!!!! (always in french)
Gilles

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2012 10:18 #131 by admin
admin replied the topic: Re: Tracktime Pro
hi,

i'm waiting for your logs.
sadly i have no ssl site, so i can't reproduce your error.

maybe in the next release we'll add a "debug" option that will print out any error.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.393 seconds